X-akták: 2. mozifilm

Minden, ami az X-akták 2-ről tudni kell!

Friss topikok

HTML

WonderCon 2008 - interjú a résztvevőkkel

2008.02.27. 20:58 | Levi121212 | Szólj hozzá!

Nos, interjú készült külön-külön is az idei WonderCon x-aktás paneljának résztvevőivel. Ebben a bejegyzésben megpróbáljuk röviden összefoglalni nektek, mit is mondtak a nagyok. Akkor nézzük csak szépen sorban:

Frank Spotnitz: "Meglepett voltam, és nagyon meg is örültem egyben, mikor megtudtam, hogy ismét Mulderrel és Scullyval foglalkozhatok." - mondta Spotnitz a forgatókönyv írásával kapcsolatban - "Olyan volt ez számomra, mintha két elveszett barátot találtam volna meg. A sorozat befejezése után mindketten tovább éltek a képzeletemben, és rendkívül örülök, hogy 6 évvel később végre ezekkel a régi barátaimmal foglalkozhatok."

Chris Carter: "Mert nektek csináltuk az egészet!" - válaszolta Carter arra a kérésre, hogy miért kell mindenképpen megnézni a filmet. "A FOX már nagyon régen megkeresett minket, hogy szeretnének egy filmet. Sajnos adódott egy vita azonban, amit a bíróságon kellett rendezni, s emiatt muszály volt a munkálatokat megszűntetni. Majd akkor kezdtünk tovább dolgozni, amikor a FOX felhívott és azt mondta: 'Most, vagy soha' " Majd Carter hivatalosan is megerősítette, hogy Mark Snow komponálja majd a zenét, s Amanda Peet karakterének neve Dakota Whotney lesz majd. Az előzetes tervekkel szemben Carter nem árulta el a film hivatalos címét, de megerősítette, hogy lesz neki, és nem X-Files 2-ként szerepel majd.

David Duchovny: A színészt először az ügyben faggatták, hogy neki és Gillian Andersonnal nehéz volt-e visszatalálni a régi szerepükhöz. "A legnehezebb az volt, hogy az utolsó felvett jelenet óta nagyon sok idő telt el. Szerettük volna az időbeli változásokat figyelembe venni, azonban erre figyelni nagyon nehéz. Meg kell találnunk az egyensúlyt ezek között a dolgok között. Ezt az egészet megcsinálni is nagyon érdekes volt!"


Gillian Anderson: A színésznő saját problémáiról beszélt. "Komolyan mondom, volt két rettentő szörnyű napom. Azt gondoltam, probléma nélkül vissza tudok térni a régi szerepemhez. Az első 48 óra viszont tényleg nagyon rossz volt. Ezenkívül hatalmas különbség, hogy az ember a TV, vagy a mozi számára játszik-e."



Persze ezek nem a teljes interjúk, csak szemgettem innen-onnan a fontosabb részleteket szem előtt tartva. Amint a filmmel kapcsolatos további infóink lesznek, azonnal jövünk!

Címkék: interjú film info forgatás x akták

A bejegyzés trackback címe:

https://x-files2.blog.hu/api/trackback/id/tr23357271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása