X-akták: 2. mozifilm

Minden, ami az X-akták 2-ről tudni kell!

Friss topikok

HTML

A konkurencia, avagy mitől lehet sikeres a film

2007.12.30. 22:03 | Levi121212 | 2 komment

Nos, ugyan még bő fél év van hátra a 2. X-akták mozifilm amerikai premierjéig, mégis érdemes már most előre tekinteni, s felmérni az esélyeket.

Egy biztos: abban hogy a film jól szerepel-e, és tisztes bevétele lesz-e a produkciónak, nagyonis múlik az aktuális konkurencián. Sőt, a pletykák szerint a mozifilm elsöprő sikere esetén a készítők kilátásba helyeznének egy harmadik mozit is akár, pár évvel a második után. Nade nézzük, kikkel is kell "szembeszállni" a bevételekért.

2008 júliusában fog a mozikba kerülni, és a kritikusok szerint azonnal az első helyre ugrik majd a "Hancock" című film Will Smith főszereplésével. Ez persze nem tény, csupán az amerikai szakemberek látják így. Ez viszont nem az utolsó júliusi durranás: érkezik még a Hellboy (nálunk: Sátánka, pokoli poronty) 2. epizódja, ami a The Golden Army névre hallgat, a Tropic Thunder Ben Stiller főszereplésével, és Batman is új kalanddal rukkol majd elő, amely a The Dark Knight címet viseli. Augusztus elején a Dragonball új részének, valamint a Vin Diesel fémjelezte Babylon A.D. c. film premierjének is tanúi lehetünk.

Ezek után már csak abban bízhatunk, hogy Chris Carter egy jó sztorit hozott össze, s minden adott ahhoz, hogy egy sikeres produkciót hozhassanak össze. Bárhogy is lesz, a világon szétszóródott X-akták rajongók biztos elzarándokolnak majd a közeli mozikba...

Címkék: film premier x akták időpont

A bejegyzés trackback címe:

https://x-files2.blog.hu/api/trackback/id/tr37279517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anita 2007.12.31. 16:31:18

Én már nagyon készülök rá. :) Egy szintén fanatikus barátommal ott leszünk a premieren!!!! :-) Nem érdekel a konkurencia és szerintem a többi rajongót sem fogja. Szerte a világon nagy rajongó tábora van. Megfelelő beharangozással és igényes történettel, hatalmasat kaszálhatnak.
Nagyon régóta várunk erre a pillanatra, biztos nagy sikere lesz! :-) Őszintén hiszem, hogy a nézőszámmal nem lesz gond, a többi Chris Carter-en múlik. Ahogy te is írtad, reméljük jó filmet csinál. :-)

Levi121212 2008.01.01. 15:23:21

Látva Chris Carter eddigi munkáit erre jó esély van :-)
süti beállítások módosítása