X-akták: 2. mozifilm

Minden, ami az X-akták 2-ről tudni kell!

Friss topikok

HTML

Megkezdődött a forgatás; egy Ten Thirteen produkciós tag írt a blogjába

2007.12.10. 21:29 | Levi121212 | Szólj hozzá!

Ma hivatalosan is elkezdődött a "Done One" munkacímre hallgató, második X-akták mozi forgatása. Ezt igazolja a Teamsters cég produkciós listája is: http://www.teamsters155.org/WebDocuments/rptProdACtiveList.pdf

Egy, a Ten Thirteen cégnél dolgozó tag blogolt egyet a minap, amelyben szót ejt a munkájáról, a moziról, valamint a félrevezető internetes honlapokról is. A bejegyzés emigyen hangzik:

"Bocsánat, hogy ilyen soká írok, de a napi munkám egyre több, és ez csak később még rosszabb lesz, hisz mint néhányan tudjátok, jelenleg gyártásrendezőként dolgozok a Ten Thirteen produkciónál. A Ten Thirteen egy Chris Carter által alapított cég, Chris Carter alkotta az X-aktákat. Az elmúlt néhány hétben elkezdtük az előkészületeket a mozival kapcsolatban, s gondolom el tudjátok képzelni, hogy milyen elfoglalt vagyok. Ez egy remek feladat számomra, de emiatt kevesebb időm marad a blogra. Nem panaszkodom, csak tervezgetem, hé, ez rímel (angolul persze tényleg - szerk. :D). Őszintén szólva szétrúgnék pár segget... (pár netes internetes oldalt indított, amelyet a hivatalos 1013 weboldalnak kiáltottak ki) ... az nem a hivatalos 1013 website. Amit találtatok, az nem hivatalos, és az információk túlnyomó része vagy régi, vagy teljesen inkorrekt."

Címkék: blog hírek film info x akták stáb

A bejegyzés trackback címe:

https://x-files2.blog.hu/api/trackback/id/tr86259680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása