X-akták: 2. mozifilm

Minden, ami az X-akták 2-ről tudni kell!

Friss topikok

HTML

Színész-rajongók több Mulder-Scully akciót szeretnének, kevesebb fekete olajat!

2007.11.26. 21:32 | Levi121212 | 2 komment

Nicholas Lea vallomása után végre több neves színész is kifejtette véleményét a közelgő mozival kapcsolatban.





Minden rajongó sikítozik: "Hinni akarok!", már évek óta, de az X-akták rajongói végre valójában boldogok lehetnek, hiszen kedvenc TV sorozatuk végre a mozivászonra költözi 2008 nyarán.

"Végre!" Nicholas Lea, aki Krycek ügynököt játszotta a sorozatban, így kommentálta a közleményt. "A történet hosszú időkre nyúlik vissza. Úgy érzem, ez a film megőrzi majd a sorozatban integritását, illetve nem csalódunk majd a minőségben sem. Azt hiszem, nem csak a régi rajongókat ragadja majd magával a történet, hanem megszületik majd az X-akták rajongók új generációja is."

Hasonló érzelmeket váltott ki a hír W. Earl Brown-ból, aki a 9. évadban több vendégszerepet is vállalt a sorozatban. "Mint rajongó, már az utolsó epizód óta folyamatosan nyomon követem a sorozat sorsát. Mikor hallottam a történéseket, nagyon izgatott lettem!" - mondta.

Az első filmben, még 1998-ban is David Duchovny és Gillian Anderson alakította Mulder és Scully ügynököt.  Az új film scriptje már évek óta készen van, ám a Chris Carter és a FOX társaság közti huzavona csak most engedte, hogy megfilmesítsék a történetet.

Hogy mi van a többiek fejében? Az MTV News letámadta a Magányos Harcosokat, hogy megtudjon valamit újat a közelgő filmről. A végén azonban be kellett látniuk, hogy az igazság odaát van, és ehhez kevesebb ember férhet csak hozzá, mint a fekete olaj elleni vakcinához.

"Én nem tartozom azokhoz a rajongókhoz, akik minden újdonságot szeretnének megtudni," - mondta Brown. "Hallottam, hogy egy különálló történet lesz, és ez nekem elég is. Azt hiszem, nem is akarok többet. Szeretek meglepődni!"

De minden rajongó mást és mást szeretne látni, egészen a szereplők közti kapcsolattól kezdve a rejtett motívumokig, a 9 évadon át ívelő mítoszt is beleértve, amely leginkább Mulder Samantha utáni kutatását ölelte magában. Az idegen háborút, és a fekete-olaj szálat sem szabad persze figyelmen kívül hagyni.

"Nagyon szeretnék látni egy különálló epizódot egy mozifilmbe öntve." - mondta a "Southland Tales" író-rendezője, Richard Kelly. "Most valami igazán egyedülállóra számítok, nem olyanra, mint az a fekete olaj dolog."

Seth Rogan komikus is egyetért ezekkel a szavakkal. "Hatalmas X-akták rajongó vagyok, nem szeretném, ha a fekete olajjal foglalkoznának." - mondta. "Valami nagyon jó dolgot szeretnék látni utoljára."

Nos, ha nem fekete olaj, a régi szereplők mit szeretnének látni? A válasz nem túl meglepő: magukat!

"Régi szereplő vagyok, ám mégsem leszek benne a filmben" - mondta Lea. "Először kicsit sokkolt a dolog, bár úgy érzem, hogy Krycek talán most tényleg meghalt mikor egy puskagolyó átment a fején... Az klassz lenne, ha azt látnám, hogy a legnagyobb rajongók a nagy városok utcáira rohannak, és kinyílvánítják véleményüket a hiányzó karakterekkel kapcsolatban!" - mondta mosolyogva.

Persze nem hiányozhat a felsorolásból a bajkeverő Morris Fletcher, illetve megformálója, Michael McKean sem. "Megjósolom, hogy Fletcher apró feltűnése fogja felemelni ezt a mozifilmet, mondjuk a Bahamákon, vagy Prágában!" - monta McKean csípősen.

Persze vannak olyanok is, akik inkább a romantikus feléről közelítik meg a dolgot.

"Szeretném látni" [Mulder és Scully szexjelenet], - mondta Rogan, ezzel is utalma a két ügynök között lévő, a sorozaton átívelő romantikus szálra. "Ez az egyetlen dolog, ami kielégíte a Mulderről és Scullyról alkotott képem."

Mulder és Scully csókolózik majd a plakátokon? Meglehet. De a "Circus Sideshow" mestere, Jim Rose szerint az egyetlen dolog amit tanult az X-aktákból: "várni a váratlant."

Címkék: vélemény mozi info x akták szinészek

A bejegyzés trackback címe:

https://x-files2.blog.hu/api/trackback/id/tr46242972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rachel · http://rachelsworld.extra.hu 2007.11.27. 01:16:55

Áhhh, miközben olvastam a cikket, majdnem a földön kötöttem ki a a nevetéstől xD :D
Remélem tényleg elkezdik forgatni dec.-ben =)

Levi121212 2007.11.27. 07:57:49

Mostmár annyi helyen, és annyi forrás megírta, hogy meg lennék leve, ha nem :D

Elég pihent agyúak az biztos :D
süti beállítások módosítása