X-akták: 2. mozifilm

Minden, ami az X-akták 2-ről tudni kell!

Friss topikok

HTML

A mozi Spotnitz szerint

2008.04.10. 15:44 | Levi121212 | 1 komment

Chris Carter és Frank Spotnitz a következőket mondták az IGN.com-nak:

Ugyan részletes leírást nem adtak, de Spotnitz ezt mondta: "Ijesztő lesz. Mulderről és Scullyról szól majd, nagyon. Róluk, és az ő kapcsolatukról, hogy hol vannak most, s ez egy kicsit személyes és érzelmes film is lesz. Ez egy lehetőség, hogy megmutassuk azt, ahová egy sorozat ritkán jut el, hiszen most nem csinálunk 24 részt, csak egy különálló egészestés mozifilmet. Ez egy jutalom a rajongóknak. Ezek a dolgok biztosan ösztönzik a rajongókat, hogy külön értékeljék ezt. A mozi azoknak is szól majd, akik még sohasem láttak X-aktákat - mert túl fiatalok voltak még. Ez egy rettentően izgalmas, valódi, ez maga a lehetőség, hogy bemutassuk ezeket a karaktereket az új generációnak."

Nos, abban biztosak lehetünk, hogy ők is hamar megszeretik majd kedvenceinket! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://x-files2.blog.hu/api/trackback/id/tr78419892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krycek 2008.04.10. 17:21:51

'Ez egy rettentően izgalmas, valódi, ez maga a lehetőség, hogy bemutassuk ezeket a karaktereket az új generációnak.".Kíváncsian és türelmetlenül várjuk:P:P:P
süti beállítások módosítása