X-akták: 2. mozifilm

Minden, ami az X-akták 2-ről tudni kell!

Friss topikok

HTML

Farkasember a második moziban?

2008.01.23. 22:16 | Levi121212 | 2 komment

Figyelem, SPOILER következik.

A JoBlo.com leleményes vancouveri szerkesztői lencsevégre kaptak a második mozifilm forgatásán egy farkasembernek látszó állatféleséget. A képeken Chris Carter, és a beöltöztetett statiszta látszik, s nagy valószínűséggel az állat szerepelni is fog a filmben.

Valószínűleg ő lesz a szörny a filmban, amit Chris Carter egy korábbi interjújában már említett egyszer. A farkasszerű lény tehát biztos, a rá épülő sztorit azonban még mély homály takarja.

Link a képhez: http://www.joblo.com/newsimages1/xfilesset2.jpg

Címkék: film szerep info forgatás x akták

A bejegyzés trackback címe:

https://x-files2.blog.hu/api/trackback/id/tr61309309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anita 2008.01.24. 12:05:01

Hát ööööö.... farkasember sztori? Én azért ezt nem hinném. Én C.C.-ből kinézem, hogy ez csak egy jó tréfa. Hamis képekel vezetik félre a kíváncsiskodókat. Nagyon titkolja a film történetét, úgy mint az 1. filmnél.
Én úgy olvastam, hogy az 1. filmnél is több forgatókönyv volt, hogy még véletlenül se tudódjon ki semmi. A színészek is titoktartási szerződést írtak alá.
Erre őszintén kíváncsi leszek hogy igaznak bizonyul-e a hír.

Levi121212 2008.01.24. 12:52:14

Hát, CC azt mondta egyszer, hogy valami szörny lesz benne, ezért gondolják most azt, hogy ő lesz az, de valóban kétesélyes a dolog :-)
süti beállítások módosítása