X-akták: 2. mozifilm

Minden, ami az X-akták 2-ről tudni kell!

Friss topikok

HTML

Laurie Holden várja Carter telefonját...

2007.11.22. 22:42 | Levi121212 | Szólj hozzá!

Laurie Holden, aki a titokzatos informátornőt, Marita Covarrubiast alakította az X-aktákban, a SCI-FI Wire-nek adott interjújában elmondta, szívesen vállalna szerepet a készülő második mozifilmben.

"Tudom, hogy jön, mert a minap összefutottam Daviddel (Duchovny), s ő mondta, hogy készül már a dolog" mondta az X-akták 2-ről Laurie, aki éppen a 'The Mist' című, most megjelenő filmjét reklámozta. "Mikor meghallottam, nagyon izgatott lettem, de sajnos semmit nem tudok még ezekről a dolgokról."

A FOX TV sorozatában a hölgy évekig alakította Fox Mulder FBI ügynök szőke informátorát.

Mióta a sorozat 2002-ben véget ért, Laurie nem tartotta a kapcsolatot a sorozat kreátorával, Chris Carterrel, aki majd rendezni fogja a készülő mozit.

"Nem találkoztunk." - mondta Holden. "De mindannyian elfoglaltak vagyunk, és ez jól is van így!" Ha Carter felhívná telefonon, Laurie saját elmondása szerint visszatérne a szerepéhez. "Nagyon boldog lennék" - mondta. "Ha írnának egy jelenetet, amelyben én is felbukkannék, így szólnék: 'Oh, Yeah! Benne vagyok a filmben!' "

Covarrubias utoljára a sorozat fináléjában, az "Igazság" c. epizódban tűnt fel, amikor megpróbált segíteni Muldernek a tárgyaláson.

Címkék: spoiler színész szerep x akták

A bejegyzés trackback címe:

https://x-files2.blog.hu/api/trackback/id/tr52238825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása