X-akták: 2. mozifilm

Minden, ami az X-akták 2-ről tudni kell!

Friss topikok

HTML

Az X-akták visszatér Vancouverbe!

2007.11.02. 12:34 | Levi121212 | 2 komment

December 10.-én elkezdődik a 2. mozifilm forgatása Vancouverbe.

Az eredeti sorozatot még itt kezdték el forgatni 1993-ban a FOX csatorna megbízásából, 2 ismeretlen színész, David Duchovny és Gillian Anderson főszereplésével.

A kanadai kisváros amúgy is a Sci-Fi sorozatok hazája, a Csillagkapun, a Battlestar Gallacticán át egészen az Eurékáig számtalan sorozatot forgattak már itt. A sorozat aztán 1997-ben Los Angeles-be költözött, s itt forgatták az első mozifilmet is. A sorozat aztán itt is ért véget 2002-ben.

Duchovny még nyáron mesélte el a TV Guide internetes magazinnak adott interjúban, (miközben új sorozatát, a Californication-t reklámozta) hogy a 2 főszereplő benne lesz: "Gillian és én is a fedélzeten vagyunk..."

Chris Carter rendezi majd az egyenlőre cím nélküli filmet. A történetről nem árultak el eddig sokatk, de az kiderült már, hogy a sztori önmagában is megállja majd a helyét, és amolyan hétvégi thriller lesz majd, messze az idegen összeesküvéstől, ami megannyi epizódon, és a mozilmen is átívelt. Ez persze azt is jelenti, hogy számos olyan mellékszereplő, akik az összeeskövés-szálat alkották, nem lesznek benne a filmben.



"Nem vagyok benne, mert nem tartozom a sorozat gerincéhez" mondta a vancouveri színész Nicholas Lea, aki az ügynökből lett bérgyilkost, Alex Kryceket alakította a sorozatban visszatérő karakterként. "Duchovny felhívott és azt mondta: 'A jó hír az, hogy megyek fel oda forgatni pár hónapra. A rossz az, hogy te nem vagy benne.' De remény az van... ha csinálnak egy harmadik mozit, talán visszatérhetek!"




A mozilfilm foglalkozik majd Mulder és Scully kapcsolatával is.

Címkék: hírek interjú mozifilm krycek

A bejegyzés trackback címe:

https://x-files2.blog.hu/api/trackback/id/tr13215989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hematite · http://standby.blog.hu 2007.11.02. 14:32:48

hurra! mar csak ki kene adni dvd-n az egesz sorozat, az lenne az igazi!

Levi121212 2007.11.02. 17:44:41

Idén sokat beszéltek róla, de nem jött össze, a Millennium bezzeg már kinnt van. Talán majd jövőre :-)
süti beállítások módosítása