X-akták: 2. mozifilm

Minden, ami az X-akták 2-ről tudni kell!

Friss topikok

HTML

Spoilerek!?

2008.03.11. 19:46 | Levi121212 | 3 komment

Nos, itt van pár spoiler, amiket egy belső forrásból szivárogtatott ki, így bár elvileg igazak, felelősséget azért nem vállalunk érte :-)

  • Scully állítólag a központi kórházban dolgozik majd orvosként
  • a film TALÁN a 4. évadra utal majd vissza kicsit (nem játszódik, visszautal!)
  • Billy Connolly lesz Joe atya (talán a jó pap), Adam Godley játssza Ybarra atyát (a rossz papot)
  • a filmnek lesznek kimondottan véres részei is: egy jelenetben például egy őrült fazon (hosszú trench kabát, fekete téli csizma, rendetlen haj, borostás arc, koszos kinézetű) levágja egy nő fejét
  • lesz egy olyan jelenet, amelyben Mulder bemegy a kórházba Scullyhoz, s egy olyan beteg iránt érdeklődik, akit Scully kezelt

Amint új információink lesznek, tudjátok, jövünk azonnal!

Címkék: film spoiler hirek forgatás x akták

A bejegyzés trackback címe:

https://x-files2.blog.hu/api/trackback/id/tr9376687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anita 2008.03.12. 12:10:36

Eléggé érdekes foszlányok. Ez a női fej levágás eléggé húzós.
Az első mozifilmben Scully megmondta, hogy egyszer megint orvos lesz. :-) Kíváncsi vagyok, hogy mennyire épül a sorozatra a film. Tudom, hogy önálló sztori lesz, de azért én kíváncsi lennék, hogy mi történt Új-Mexikóban stb. stb. Ugye elvileg szökevénnyé váltak, miután elmenekültek az országból.

A másik érdekes kérdés szerintem Mulder munkalehetőségei. Kíváncsi lennék, hogy az FBI-on kívül mit tud csinálni. 6 év telt el, azóta csak csinált valamit.
Lehet, hogy butaság, de én ilyeneken is agyalok. :D

Arabella 2008.03.12. 18:52:19

Szerettem a sorozatot, de nagyon elcseszett vége lett. De a kardomba dőlök, ha mindazok után, ami történt, Mulder és Scully a saját nevén, békében él és dolgozik Amerikában. Kissé hiteltelen lenne.

JACKAL 2008.03.12. 19:35:18

Egyáltalán nem butaság, nagy hiba lenne, ha ez "kimaradna". Az X-aktákat azért is szeretem, mert folytonos volt, ha valamelyik szereplő pl. megsérült, az még a következő részben is látható volt, vagyis a sérülés nyoma. Tehát amit mondasz az természetes dolog, azt a 6 évet bekell foltozni, nincs mese, mert ha megnézi egy olyan ember aki nem nézte akkoriban az X-aktát, az azt mondja, hm jó film, de ha mi nézzük meg, mint igazi rajongó, és ott van a 6 év megmagyarázhatatlanul, akkor azt mondjuk, hát nem az igazi!
süti beállítások módosítása